Висококачествен широкоформатен печат в София от рекламна агенция Бранд Вижън

Печат върху фолио, винил, перфо фолио, винилна мрежа, ламиниране

ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ ПРИЛОЖЕНИЕ

Широкоформатния печат става все по-популярен през последните години поради способността да се произвеждат висококачествени отпечатъци в голям мащаб. Едни от най-често използваните материали за широкоформатен печат са пвц фолио, винил и перфорирано фолио. Намира широко приложение за вътрешна и външна реклама. За брандиране витрини на магазини и офиси, с пвц и перфо фолио, билбордове, рекламни надписи, щандове, брандиране на автомобили, стикери за декорация, рекламни табели, рекламни пана, рол банери и много други. Тези материали са идеални за създаване на привлекателни дисплей за събития, като търговски изложения и продуктови премиери.
Брандиране (облепване) на витрини и автомобили с широкоформатен печат върху фолио е най-евтиният вариант за реклама. Облепването на автомобили може да бъде цялостно, като използваме висококачествени фолиа и ламинати на NESCHEN, AVERY, POLI-TAPE, ORAFOL, 3M (предимно широкоформатни медии),  GRAFITACK и ORAFOL или частично с рязано пвц фолио. С качественото облепяне на вашия автомобил, вие си гарантирате 24 часова реклама на вашата фирма. Облепването на вашата витрина на магазин, хотел, офис, аптека, ресторант е предпоставка за увеличаване на продажбите, и успех на вашият бизнес. Наши проекти можете да видите в страница галерия в сайта ни.

ПРЕДИМСТВА

Трайност: Едно от предимствата на широкоформатния печат, пвц фолиото и винилът те са издръжливи материали, което ги прави идеални за външни приложения, като билбордове, табели, облепяне на витрини, автомобили и др.
Висококачествени отпечатъци: Пвц фолиото, винилът и перфо фолиото предлагат възможност за печат с висока разделителна способност, което позволява детайлни и живи изображения, които привличат вниманието на минувачите.
Лесен монтаж: Тези материали са леки и лесни за работа, което ги прави лесни за инсталиране и транспортиране.

ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ МЕДИИ

Рекламна агенция Бранд Вижън, като печатница в София предлага широкоформатен печат на пвц фолио, винил, винилна мрежа, хартия, транслуцентно  и перфо фолио, банери, транспаранти и др.

Всички продукти предлагани от Рекламна агенция Бранд Вижън са с високо качество, издържливи на външни условия благодарение на съвременните технологии принтери за широкоформатен печат, медии и качествените екосолвентни мастила. Ние Ви предлагаме затворен цикъл от услуги, за популяризиране на Вашият бизнес, от графичен дизайн, предпечат, печат, монтаж и демонтаж където е необходимо. 

        

Изисквания към файловете за широкоформатен печат?

Всички файлове да са в CMYK формат. Резолюцията на растерните изображения да е 150 dpi в мащаб 1:1
TIFF файловете да не съдържат пътища и маски, да бъдат записани с LZW компресия, и да не съдържат слоеве;
EPS и AI файловете, текстовете да са в криви;
PSD файловете, слоевете с текст да бъдат растеризирани;
CDR файловете, текстът да е в криви и снимките, съдържащи се в тях, да са CMYK формат.

Свържете се с нас:
tel:0896 328 408 
email:office@brandvisionbg.com 
www.brandvisionbg.com

Shares
Call Now Button