nadpisi_avtomobil_folio_brandirane_sofia brandirane_vitrini_ofis_folio_prozorci_ploterno_izrqzano_izrabotka_montaj_sofia

Стикери по поръчка

 Ако трябва да декорирате вашия офис, магазин, търговски обект, стая, хол, кухня или автомобил можете да поръчате изработка на стикери по поръчка онлайн, от самозалепващо фолио при нас.

На email: office@brandvisionbg.com или на тел:0896328408

 Разгледайте нашия сайт, така по лесно ще можете да прецените какви видове можем да ви предложим. Стикерите се изработват с режещ плотер, като използваме векторни файлове в криви, по които плотера изрязва фолиото. Ако изображенията се състоят от много цветове първо се отпечатват на широкоформатен принтер, и тогава се изрязват. Също така можем да Ви предложим печат на стикери, на пвц фолио и перфо фолио.

Изработка на стикери по поръчка

 Стикери за стена или стикери за кола, изработени от качествени трайни немски фолиа, са ефектен начин за декорация на стена или  автомобил. Ние предлагаме  изработка и печат, на различни видове стикери и надписи от пвц фолио, по каталог или по собствен  дизайн на клиент. Рекламна агенция Бранд Вижън, ще Ви предложи изработка на лепенки, стикери по поръчка в София за страната (изпращаме с Еконт).

Свържете се с нас:
tel:0896 328 408 
email:office@brandvisionbg.com 
www.brandvisionbg.com
Shares
Call Now Button