СТИКЕРИ ЗА СТЕНА

  • Един  прекрасен начин да декорирате вашата детска стая, кухня, хол, вашият офис, направени от висококачествени немски фолиа имат голяма трайност, могат да бъдат стикери за стена букви, декоративни или флорални елементи.

Стикери за всяка гладка повърхност

  •  Предлагаме гланц или мат пвц фолио, за да изглежда уникално
    вашата декорация за стена. Стикерите залепват много добре към различни гладки повърхности, като стени, врати, мебели и др. Ако имате нужда от декорация за дома ние сме насреща, ще ви предложим добро решение.
  •  Създайте уют във вашия дом със стикери за стена по поръчка. При нас можете да намерите декорация от фолио в различни цветове, фолио имитация на пясъкоструй или матово фолио.
  •  Стикерите се поставят лесно без усилие, необходимо е да имате ножица, хартиено тиксо и шпатула, демонтажът е още по-лесен. В сайта ни можете да намерите стандартни размери стикери за стени, но ако желаете предлагаме изработка по индивидуални размери.

СТИКЕРИ ЗА АВТОМОБИЛИ

stiker za kola Предлагаме стикери за автомобили стандартни размери или по ваши размери и идея. Стикери за кола изработени от автомобилни фолиа, издържат на високи и ниски температури. Изработват се с режещ плотер, така лепенките за коли са атрактивни а цената разумна. Поръчайте при нас и ще получите качествен продукт с голяма трайност.

Свържете се с нас:
tel:0896 328 408 
email:office@brandvisionbg.com 
www.brandvisionbg.com
Shares
Call Now Button