Изработка и монтаж на рекламни табели

 

        

  • Рекламните табели са един добър начин за привличане вниманието на потенциалните клиенти. Особено ако са изпълнени от качествени материали, са една дългосрочна инвестиция. Добрата цена също е от голямо значение. Ние предлагаме голямо разнообразие от рекламни табели, които могат да бъдат основно разделени на светещи и несветещи.

Рекламни табели видове

  • Светещите с винилно лице, лице от плексиглас, лице от прорязан композитен материал (бонд) с гръб плексиглас с пвц фолио, или лице рутерно изрязани букви от плексиглас. Имат два вида осветление луминисцентно или светодиодно (LED’s). Също така могат да бъдат класифицирани, като едностранни и двустранни рекламни табели.
     
  • Несветещите рекламни табели могат да бъдат:
    От пено пвц облепени с пвц фолио за монтаж върху стена или висящ монтаж, най-често се използва при промоции, намаления в магазини, молове и др. Рекламни табели от лазерно прорязан INOX (неръждаема ламарина) използват се основно, като информационни рекламни табели за офиси, зали, ресторанти и др.

Монтаж на рекламни табели

  • Монтират се с дистанционери(холдери) на стена. Метални използват се, като тротоарни информационни рекламни табели. Плексигласови, които могат да бъдат облепени с пвц фолио или фолио с печат, рекламни табели метална или алуминиева конструкция с винил, може да бъде с широкоформатен печат или плотерно изрязано пвц фолио и др.
Свържете се с нас:
tel:0896 328 408 
email:office@brandvisionbg.com 
www.brandvisionbg.com

 

Shares
Call Now Button