Изработка и монтаж на рекламни надписи от пвц фолио

Привлечете вниманието на потенциалните клиенти! Кратки срокове! Професионален монтаж!

Подобрете визията на Вашият магазин, офис, търговски обект, автомобил. Така ще привлечете вниманието на минаващите в близост хора, които може да станат Ваши клиенти.

stikeri_vitrini_magazini_izrabotka_montaj_sofiq

Процесът по изработка на рекламни надписи отнема сравнително малко време, в сравнение с други рекламни продукти. Необходимо е да знаем размера на витрината, или полето върху което ще се монтира надписа, шрифт, цвят може да бъде едноцветен от цвят по каталог, или отпечатан на широкоформатен принтер, и след това изрязан по контур ако цветовете са повече от два. Тогава е следващата стъпка предоставяме Ви ценова оферта, след одобрението и правим проект в реален размер, как ще изглежда надписа, след което пристъпваме към изработка и монтаж ако се налага.

Изработката става с режещ плотер в комбинация с висококачествени фолиа, Вие получавате качествен продукт с голяма трайност.

Къде може да се използват рекламни надписи

Рекламни надписи от фолио, знаци и стикери са един качествен начин за реклама. Направени от самозалепващо пвц фолио, те са един евтин вариант на реклама било тя външна или вътрешна, основно се използват за обявяване на промоции по витрини на магазини, информационни и фирмени надписи, брандиране на автомобили, брандиране на витрини и много други.   Ние имаме голям опит със специални фолиа за стъкло, фолиа за апликации, фолиа за широкоформатен печат, рекламно фолио за стъкло и др. Реклами от рекламно фолио за стъкла са често използван вариант за рекламни надписи за магазини, основно поставяни по витрини и табели. Използвайки ги Вие получавате атрактивна визия на вашия обект, така ще привлечете повече потенциални клиенти.

Ако Ви предстои брандиране на вашия магазин, офис, търговски обект поръчайте при нас на атрактивни цени.

Свържете се с нас:
tel:0896 328 408 
email:office@brandvisionbg.com 
www.brandvisionbg.com
Shares
Call Now Button