Рекламна агенция Бранд Вижън предлага изработка и монтаж на рекламни продукти

tabela_blok_ulica_jilishtna_sgrada
Nadpisi ot folio
obemni_nesveteshti_bukvi_ofis
reklamni_bukvi_za_magazin_izrabotka_montaj_sofia

Рекламни надписи

Изработка на рекламни надписи, стикери от качествено немско пвц фолио. Рекламните надписи са подходяща реклама за всеки бизнес, изработени от качествени материали на ниска цена и монтирани    професионално, те привличат вниманието от голямо разстояние.

Обемни букви

Друг вариант за качествена външна реклама са обемните букви, те биват светещи и несветещи. Могат да бъдат произведени от различни качествени материали в зависимост от дизайна, основа за монтаж и търсен ефект.

Рекламни табели

Както обемните букви така и рекламните табели могат да бъдат светещи и несветещи. При тях материалите също са много разнообразни. Рекламните табели са една дългосрочна инвестиция за всеки бизнес.

Стикери за стена, стъкло, автомобили и други повърхности

Предлагаме Ви изработка на качествени стикери от трайни фолиа. Подходящи за всеки дом, автомобил, бизнес, за Вашия магазин, хотел, аптека, ресторант. Стикерите се изработват по индивидуален дизайн и размер на клиента т.е те са уникални. Ако Ви е необходим монтаж на стикери ние сме насреща, ще Ви предложим професионален монтаж в кратки срокове.

Рекламни POP UP стени и ролбанери

Бързо и качествено решение за презентации, изложения, пресконференции, реклама в офиси и шоурумове е използването на рекламни pop up стени и ролбанери. Лесно преносими, изработени от качествени материали, визия с висококачествен широкоформатен печат те са бързо сглобяеми и разглобяеми, подходящи за многократна употреба. Предлагаме Ви рекламни pop up стени и ролбанери на достъпна цена, доставка в кратки срокове.

Рекламни стелажи

Изработка на рекламни стелажи, за излагане на продуктите на мястото на продажба. Изработени от качествени материали с уникална визия, рекламните стелажи са предпочитан продукт за реклама в магазини и търговски обекти.

И много други, за повече информация:

Свържете се с нас:
tel:0896 328 408 
email:office@brandvisionbg.com 
www.brandvisionbg.com
Shares
Call Now Button