Печат и монтаж на стикери, надписи за стъкла

pechat_montaj_perfo_folio_studio_krasota reklamni_stikeri_staklo_vitrini brandirane_kola_rqzano_folio_ploter_izrabotka_montaj

 Предлагаме Ви печат и монтаж на стикери, надписи за стъкла. Отпечатани на широкоформатен принтер с висока резолюция и качествени мастила, или изрязани на прецизен режещ плотер от трайни фолиа, надписите и стикерите са предпочитан продукт за всеки бизнес.
 Разполагаме с широка гама цветни фолиа от различни класове в зависимост от предназначението за стъклени витрини, плоскости, табели, автомобили и много други.
 Ако разполагате с рекламна площ и искате да я използвате, за да привлечете повече клиенти, свържете се с нас, ще Ви консултираме относно избор, изработка и монтаж на качествен траен продукт за Вашите реклами.
 Използвайки рекламно фолио за стъкла Вие ще покажете своя бизнес на по-широка аудитория клиенти. Обадете ни се споделете вашата идея и цел, оттам нататък сме ние, взимане на точни размери, дизайн на проект, предпечатна подготовка, печат, изработка на стикери и надписи, монтаж на място.

Свържете се с нас:
tel:0896 328 408 
email:office@brandvisionbg.com 
www.brandvisionbg.com
Shares
Call Now Button