Широкоформатен печат и монтаж на перфо фолио от рекламна агенция Бранд Вижън в София и страната

Привлечете вниманието с ярки и наситени цветове! Увеличете продажбите! Професионален монтаж! Обадете ни се сега!


Перфо фолио за прозорци и витрини

  • Kакто може да съди от името му е с отвори, лепилен слой и ламинирана хартия. Предлагаме ви висококачествен печат с резолюция 1440dpi или 1200dpi с ярки и наситени цветове, които привличат вниманието на потенциалните клиенти, благодарение на качествените мастила и фолиа, които използваме за печата.

Приложение на перфо фолио

  • Самозалепващо перфо фолио за брандиране на витрини или стикери за коли с него имаме видимост от вътре навън, отвън навътре се вижда напечатаната визия, това е основното му предназначение, като не затъмнява помещението. То е подходящо, както за вътрешни така и за външни реклами на магазини, търговски обекти, офиси, фитнес зали, аптеки и др. Чрез перфо фолио популяризирате Вашият бизнес на достъпна цена.
  • Рекламна агенция Бранд Вижън, като печатница в София предлага графичен дизайн, предпечатна подготовка, широкоформатен печат и монтаж на перфорирано фолио за прозорци и витрини. Накратко казано перфо фолио е практичен вариант за реклама на разумна цена.

Монтаж на перфо фолио

  • Предлагаме професионален монтаж на перфо фолио за вашата стъклена витрина. Разполагаме с екип монтажисти, които ще монтират вашето фолио бързо и качествено.
Свържете се с нас:
tel:0896 328 408 
email:office@brandvisionbg.com 
www.brandvisionbg.com
Shares
Call Now Button