Доставка с професионален монтаж на огледално отражателно слънцезащитно фолио, за стъкла на сгради и помещения

Направете вашият офис или дом по-удобен, намалете енергийните разходи. Огледалното фолио за прозорци  спира над 99% от вредните UV лъчи и намалява температурата в помещенията.

ogledalno_folio_prozorci_stakla_vitrina_montavzh_sofia
Огледално отражателно фолио, монтаж.
slancezastitno_folio_otrajatelno_ogledalno_protiv_slance_temperatura_montaj_sofia

Фолио за слънчева и UV защита

 

Прозорците са важна част от сградата, те създават множество проблеми простиращи се от прекомерна осветеност, нагряване или отблясъци до преждевременното избеляване на килими, завеси или мебели. Фолио за прозорци ще Ви помогне да се справите с тези скъпо струващи проблеми, като заедно с това получавате допълнителен комфорт и по-ниски сметки. Фолиото за прозорци предлага много качествена uv и слънчева защита. Вие имате избор сред широка гама фолиа за прозорци – от огледално фолио до тонирано фолио. Разликата между фолио за прозорци и автомобилно фолио е, че фолиото за прозорци не е термосвиваемо т.е. не може да променя формата си, когато е подложено на различни температурни промени.

Използвайте отражателно фолио за енергоспестяване

Важна роля за температурата в помещението играят прозорците. Приблизително 50% от сумите по сметките на едно домакинство са от загуба на топлина или прекомерно нагряване през необработените стъкла. Фолиата за прозорци могат да понижат разходите за затопляне или охлаждане на помещенията, като отблъскват слънчевата топлина отвън и намаляват топлинните загуби през стъклата.

Фолиата за прозорци, които предлагаме блокират вредните UV лъчи

Повечето мебели или произведения на изкуството могат да се повредят  от дневна светлина, оставена да влиза през необработените стъкла на прозорците. Спирайки повече от 99% от UV лъчите, фолио за прозорци запазва цветовете на мебелите и килимите. Все още не е създадено фолио за прозорци, което да блокира на 100% UV лъчите, но с фолиото за прозорци Вие получавате максимална защита.

Лично пространство без да жертвате гледката с огледално фолио

Фолио за прозорци намалява отраженията до 87% като Ви позволява да гледате телевизия, или работите на компютър. И тъй като фолиата са в множество цветове и нюанси, Вие ще се наслаждавате на гледката без дори да забелязвате, че те са там. Един монтаж на слънцезащитно фолио за прозорци е много бърз. Ние предлагаме професионален монтаж на всички видове фолио за прозорци. Така след няколко часа Вие ще можете да се насладите на качествено фолио за прозорци. При това нашите продукти се предлагат на приемлива цена и фабрична гаранция.

Свържете се с нас:
tel:0896 328 408 
email:office@brandvisionbg.com 
www.brandvisionbg.com
Shares
Call Now Button