Лазерно гравиране и рязане

laserno_gravirane_rqzane

Лазерно гравиране и рязане за реклама на всеки бизнес от рекламна агенция Бранд Вижън. Материалите за лазерно гравиране са много, могат да се разделят на метали и неметали. Предлагаме ви гравиране на пластмаси, плексиглас, дърво, картон, стъкло, кожа, керамика, хартия, алуминии и много други. Лазерното гравиране намира широко приложение при рекламни химикалки, ключодържатели запалки, флаш памети, портфейли, чаши, подаръци, офис табели и др.
Голямата прецизност на лазера(машината), гарантира качество на гравираните елементи.

Процеса по изготвяне на поръчка е много лесен, ако имате готов файл можете да ни го изпратите, като уточните върху какъв материал искате да се гравира или изреже. Работим и с материали на клиент, като е неоходимо да имате 1 или 2бр. повече артикули за настрйка на лазера. След всички уточнения пристъпваме към изпълнение на заданието в най-кратък срок, в зависимост от сложността на изпълнението. Така готовите продукти можете да вземете на място или да ви ги изпратим с куриер.

Използването на лазер за гравиране е бърз и ефективен вариант за сувенирна реклама или декорация, чрез голямото разнообразие материали, които могат да се използват. Предлагаме ви качествено лазерно гравиране и рязане на различни продукти и материали за вашата рекламна кампания, в наше лице ще намерите коректен партньор, който предлага качество и лично отношение към клиента.

ОБАДЕТЕ НИ СЕ ОЩЕ СЕГА!
tel: 0896 328 408 
email: office@brandvisionbg.com 
www.brandvisionbg.com
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!
Shares
Call Now Button