Защитно фолио за стъкла за безопасност и сигурност

Фолиото за сигурност познато още, като невидим щит или противоударно фолио има  цел – да Ви осигури защита на приемлива цена, като притежава и 95% ултравиолетова защита.

Противоударно фолио на разумна цена

В днешния свят, вандализма, природните бедствия и ежедневните злополуки са реална опасност. Произведени от дебел здрав полиестер, защитното фолио за стъкла създава оптически прозрачна и същевременно мощна бариера, която помага стъклото да остане на място в случай на разрушаващо въздействие. Опасността от счупване при земетресения, летящи предмети бури, или случайни удари многократно се намалява. Защитното фолио за стъкла също е идеално за места чиито стъкла или витрини са застрашени от вандализъм, или кражби от типа ” чупи и граби”. Защитното фолио за стъкла се характеризира с по-голяма дебелина от останалите фолиа. Бронираното фолио е прозрачно и самозалепващо се. Вие можете да избирате между различни дебелини. Ние предлагаме и защитно фолио, което покрива стандарти, които се изискват от банки, заложни къщи и златарски ателиета. Заедно със защитата на стъклото, противоударното фолио осигурява и UV защита. За разлика от другите фолиа защитното фолио изисква по-големи усилия и повече време за поставяне.

Бронираното фолио има гъвкаво приложение

Защитно фолио за стъкла има приложение и като фолио за сгради и като автофолио. От приложение в административни и търговски сгради до училища, болници и университети, високоефективното фолио за стъкла помага да намалите или изцяло премахнете опасността и пораженията, причинени от счупено стъкло. Защитно фолио за стъкла ще Ви осигури надеждност, безопасност, спокойствие и дългогодишна гаранция.

Shares
Call Now Button