Заснемане с дрон

Въздушна фотография в София и страната, фото и видеозаснемане.

 

заснемане с дрон софия фото видео въздушна фотография Предлагаме Ви фото и видео въздушно заснемане с дрон, на дестинации, туристически обекти и атракции, събития, недвижими имоти, строителни обекти, сгради и много други. Всичко, което може да се заснеме от въздуха, за по-добро представяне на Вашият бизнес, чрез въздушна рекламна фотография, с цел привличане на повече клиенти. Въздушното заснемане може да покаже цялостното разположение на недвижим имот, с инфраструктурата около него, за потенциални купувачи, също така за реклама на хотели, ресторанти и други обекти. За всяка строителна фирма, периодично можем да заснемаме напредъка на строежите и т.н.

ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН ОТ ПТИЧИ ПОГЛЕД

Услугата с дрон, снимки или видео, предоставя поглед от високо върху място, обект или събитие. Чрез въздушни кадри, всяка компания може да привлече вниманието на потенциални клиенти, с цел увеличаване на продажбите.
На Вaше разположение под наем с оператор, са дронове DJI, предлагащи запис на видео до 4К, снимки до 48мр с принт качество.
Работим в кратки срокове. Условията по заснемане с дрон се договарят индивидуално, спрямо конкретните изисквания на клиента и разположението на обекта.

Zasnemane s dron video fotoПРОЦЕС ПО ЗАСНЕМАНЕ

За реализирането на всеки проект, изготвяме план за действие, в който уточняваме детайлите за работа. Взимаме необходимите мерки за безопасност, проверяват се устройствата, за техническа изправност, преди всеки полет, това е гаранция за сигурността на хора и животни. Заснемаме по сценарии, всички уточнени детайли, след приключване на заснемането преглеждаме суровия заснет материал с дрона, и го предаваме на клиента.

Shares
Call Now Button