Декоративно фолио за прозорци

Ние предлагаме различни цветни фолиа за прозорци, фолиа с орнаменти и матови фолиа, с които можете да постигнете комфорт и лично пространство на разумна цена.

Чрез декоративно фолио за прозорци,  Вие можете да постигнете комфорт и уют. Предлагаме над 30 различни вида декоративно фолио за прозорци с различни цветове, чрез които можете да постигнете вашите интериорни желания. Декоративно фолио за прозорци е самозалепващо, и много лесно за монтаж. Така декоративно фолио въпреки, че не е енергоспестяващо има способността да Ви спести голямо количество разходи.

Цветно фолио за лично пространство

При нас можете да откриете и матово фолио за прозорци на достъпна цена. Декоративното фолио за прозорци може да се използва от офиси, банки, магазини, различни заведения, търговски обекти, в къщи, като рекламно фолио и много други. Неговата универсалност позволява то да бъде използвано навсякъде.

Декоративното фолио за прозорци има дългогодишна гаранция и е устойчиво на надраскване.То не се нуждае от допълнителна поддръжка, а неговото почистване е много лесно.

Декоративно фолио монтаж

При нас можете да поръчате професионален монтаж на декоративно фолио.

Свържете се с нас:
tel:0896 328 408 
email:office@brandvisionbg.com 
www.brandvisionbg.com

 

Shares
Call Now Button