Външна реклама брандиране

 Необходима ви е външна реклама брандиране на магазин, офис, автомобил или търговски обект, попаднали сте на точното място. Ние от Рекламна агенция Бранд Вижън имаме дългогодишен опит, във външна реклама брандиране. Вариантите за брандиране са много, в зависимост от дизайна, основата за монтаж, разположение, видове материали и т.н.

Брандиране на витрини

 Витрините основно се брандират с няколко вида пвц фолио, надписи от цветно фолио, като могат да се изработят декоративни елементи и др. Друг вид пвц фолио е перфо фолио, при него визията е напечатана и се вижда отвън навътре, спрямо витрините а отвътре навън видимостта е неограничена. Третия вид фолио за витрини е плътно пвц фолио с напечатана визия, при този вариант може да се постави прозрачен ламинат, който удължава трайността на печата.

Брандиране с винил

 Друг вид външна реклама е брандиране с винил, често използван вариант понеже не се влияе от температурни промени, използва се при светещи и несветещи табели, билбордове, самостоятелно монтиран върху стени, рамки и т.н.

Рекламни надписи

 Рекламни надписи също са често използван вариант за външна реклама, могат да бъдат изработени от пвц фолио, или светещи и несветещи обемни букви.

 Както виждате вариантите са много, ако имате нужда от външна реклама брандиране, свържете се с нас и ние ще ви предложим максимално добър вариант, на достъпна цена с качествени материали.

Свържете се с нас:
tel:0896 328 408 
email:office@brandvisionbg.com 
www.brandvisionbg.com
Shares
Call Now Button