Изработка и монтаж на външна реклама

   Външна реклама или outdoor реклама е най-разпространеният вид реклама и е на сравнително по-ниски цени, в сравнение с радио и телевизионната.

 Тя Ви прави видими за вашите клиенти чрез нея рекламирате 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Ние работим с качествени материали, което води до по голяма трайност на нашите реклами.

Видове външна реклама

 Външната реклама може да бъде разделена на покривна, фасаднаширокоформатен печат, билбордове, реклама за магазини и офиси, рекламни табелибрандиране на витрини и автомобили, обемни буквирекламни надписи, декорациисветещи реклами и т.н. Основната цел на външната реклама е представяне и популяризиране на услуга или продукт, тя е навсякъде: магазини, ресторанти, аптеки, спирки, хотели, офиси, молове и т.н.

Външна реклама услуги

 Рекламна агенция Бранд Вижън ЕООД предлага широка гама от услуги и изделия за външна реклама, като графичен дизайн, светещи табели и обемни букви, рекламни пана, светодиодно (LED’s) осветление, метални табели, рекламни табели, рекламни надписи, облепване с пвц фолио, брандиране (облепяне) на витрини, брандиране на автомобили, надписи от фолио, цялостни декорации, и др.

Ние предлагаме изработка по индивидуален проект и размери на клиента.

Свържете се с нас:
tel: 0896 328 408 
email:office@brandvisionbg.com 
www.brandvisionbg.com

Shares
Call Now Button