Брандиране на витрини в София и страната от рекламна агенция Бранд Вижън

Привлечете вниманието на потенциалните клиенти! Увеличете продажбите!

 

pechat_montaj_perfo_folio_studio_krasota
Брандиране на витрини София

ЗАЩО ДА БРАНДИРАТЕ ВАШИТЕ ВИТРИНИ

Чрез Вашата стъклена витрина показвате Вашия бизнес на повече бъдещи клиенти, с уникална визия вашата търговска марка става популярна сред повече хора, това е предпоставка за разрастване на Вашият бизнес и увеличаване на печалбата. Ние ще ви помогнем да брандирате вашите витрини с качествени фолиа, което би допринесло за постигане на желания успех.  Брандиране е качествена услуга предлагана от рекламна агенция Бранд Вижън. Срещано още, като облепяне на витрини е един от най-евтините и ефективни начини за реклама

shirokoformaten_pechat_folio_vinil_sofia
Широкоформатен печат

Качеството на печата е от значение

Ние предлагаме висококачествен широкоформатен печат с висока резолюция 1200dpi или 1440dpi фотографско качество. Когато се използват качествени мастила и фолиа, Вие получавате качествен продукт, с ярки и наситени цветове. Който Ви откроява от Вашите конкуренти.

 

Какви са основните стъпки за брандиране витрините на магазин, офис или търговски обект

Дизайн

Дизайнът е важна част от брандирането, той е съобразен с продуктите или услугите, които предлага рекламирания бизнес. Разположението и архитектурата на обекта, разположението на витрините, материалите основно пвц фолиа и предпочитанията на клиента разбира се.

Предпечатна подготовка

Тук вече готовия дизайн се оразмерява спрямо стъклата.  Изготвят се файлове за печат в необходимия размер, цвят и формат на файла.

Избор на фолио за брандиране

Има различни видове фолиа, в зависимост от предназначението им и целта, която клиента иска да постигне. Дали реклама на магазина, декорация на офиса или ограничаване на видимостта на помещението.

  • Перфо фолио

Основното му предназначение е с рекламна цел, като върху него се отпечатват изображения и надписи, предлагащи качествен бранд най-често използван при магазини, аптеки и офиси. Перфо фолиото е предпочитан продукт поради това че не затъмнява помещението и има видимост отвътре навън. Може да се използва и за ограничаване на видимостта отвън навътре на обектите.

  • Надписи от пвц фолио

Предпочитан продукт поради ниската му цена, бързата изработка и монтаж, и въздействието върху потенциалните клиенти. Изработват се от качествени фолиа за външна употреба с голяма трайност. Като биват различни класове в зависимост от предназначението им. За витрини, автомобили, табели, гъвкаво за брезенти и винил, и други. Могат да бъдат рекламни надписи или информационни.

  • Пвц фолио с печат

Това е един от основните процеси за изработка на бранда, печата който предлагаме е с висока резолюция 1200dpi или 1440dpi на качествени фолиа. При този вид брандиране цветовете са по ярки и наситени, отколкото при перфо фолио. При реклами гледани отдалеч може да се използва и печат с по ниска резолюция 760dpi.  Който е на по-ниска цена от другите два вида. Друго предимство е че печата може да бъде защитен от външни въздействия, и да му бъде удължена трайността с поставяне на ламинат. Плътното фолио придава и здравина на стъклото при евентуално счупване на се пръска на малки парчета.

  • Матово пясъкоструйно пвц фолио за витрини

Най-използван продукт за брандиране на офиси и помещения. Ако е плътно ограничава видимостта към помещението, с минимално намаляване на светлината. Или с печат, като реклама, придава стил на брандирания обект. Може да бъде и плотерно изрязано на ленти или декоративни детайли. Най-често се използва в офиси, където има преградни стъклени стени. И се получава аквариум ефект т.е всичко се вижда и при движение на хора се нарушава работната обстановка. Чрез пясъкоструйното фолио се придава приятна работна атмосфера и дискретност на работното място.

Монтаж на пвц фолио

Един от най-важните процеси при брандиране на витрини, качествения монтаж не е за подценяване, от него зависи трайността на бранда. Всички сме виждали разлепени фолиа по прозорци и стъкла. Това се дължи на няколко фактора, пресен печат, непочистена основа за монтаж, или некачествен монтаж. При нас получавате професионален монтаж на вашият бранд от екип професионалисти, които работят с професионални инструменти, предназначени за всяка една операция по монтажа на фолио.

Брандирането на Вашата витрина на магазин, офис, хотел, ресторант, аптека е предпоставка за увеличаване на продажбите, и успех на вашият бизнес. Наши проекти за брандиране(облепяне) можете да видите ТУК .

Свържете се с нас:
tel:0896 328 408 
email:office@brandvisionbg.com 
www.brandvisionbg.com

 
 
 
Shares
Call Now Button