Брандиране на автомобили

Подвижна реклама 24/7! Привлечете вниманието! Увеличете продажбите!

 

nadpisi_avtomobil_folio_brandirane_sofia
 Брандиран автомобил

Предлагаме Ви брандиране на автомобили с качествени фолиа, това е една от предпоставките за успех и добър имидж на фирмата. Ние разполагаме с добре подготвен екип, висококачествена техника, работим само с качествени PVC фолиа и ламинати на фирмите 3М, AVERY, NESCHEN, GRAFITACK и ORAFOL.

brandirane_kamion_nadpisi_folio_sofia
Брандиран камион

Облепянето на фирмените превозни средства,  пикапи или бусове може да бъде частично с лого, надписи от рязано фолио, или цялостно облепени с изцяло напечатана визия (широкоформатен печат).

Лекотоварните, са най-често брандираните превозни средства, като по този начин целият автомобилен парк на фирмата е подвижна реклама, 24 часа на мястото на продажбата.

Процес по брандиране на автомобили

Най-важната част е взимане на точни размери на превозното средство и заснемане от всички страни, след това уточняваме каква да бъде визията, дали ще бъде частично брандирането с надписи, лога или декоративни елементи или цялостно. Изготвяме примерен проект, след одобрението му започваме изработка на бранда от качествени автомобилни фолиа, трайни на външни условия, като дъжд, сняг, слънце. Финално монтираме фолиото, и така клиента получава подвижна външна реклама, работеща 24/7, за имиджа на неговия бизнес.

Свържете се с нас:
tel:0896 328 408 
email:office@brandvisionbg.com 
www.brandvisionbg.com
Shares
Call Now Button