• tel: 0896 328 408 | mail: office@brandvisionbg.com

Облепяне брандиране на витрини и автомобили

Брандиране на витрини и автомобили

 

            

 

 Рекламна агенция Бранд Вижън предлага качествено брандиране на витрини и автомобили. Брандирането (облепяне) е един от най-евтините и ефективни начини за реклама. Облепянето на фирмените автомобили,  пикапи или бусове може да бъде частично с лого, надписи от рязано фолио, или цялостно облепени с изцяло напечатана визия (широкоформатен печат).

 Лекотоварните автомобили, са най-често облепяните превозни средства, като по този начин целият автомобилен парк на фирмата е подвижна реклама, 24 часа на мястото на продажбата.
Качественото брандиране на витрини и автомобили е една от предпоставките за успех и добър имидж на фирмата. Затова ние разполагаме с добре подготвен екип, висококачествена техника, и работим само с качествени PVC фолиа и ламинати на фирмите 3М, NESCHEN, GRAFITACK, REFLECTIV и ORAFOL.

 Облепянето на вашата витрина на магазин, офис, хотел, ресторант, аптека е предпоставка за увеличаване на продажбите и успех на вашият бизнес.Наши проекти за брандиране(облепяне) можете да видите ТУК и ТУК.