• tel: 0896 328 408 | mail: office@brandvisionbg.com

Декоративно фолио за стил

Ние предлагаме различни цветни фолиа за прозорци, фолиа с орнаменти и матови фолиа, които можете да постигнете комфорт и лично пространство на разумна цена.

  Декоративно фолио за прозорци

Чрез декоративно фолио за прозорци  Вие можете да постигнете комфорт и уют. Предлагаме над 30 различни вида декоративно фолио за прозорци с различни цветове, чрез които можете да постигнете вашите интериорни желания.Декоративно фолио за прозорци е самозалепващо и е много лесно за монтаж. Така декоративно фолио въпреки, че не е енергоспестяващо има способността да Ви спести голямо количество разходи.

  Цветно фолио за лично пространство

При нас можете да откриете и матово фолио за прозорци на достъпна цена. Декоративното фолио за прозорци може да се използва от офиси, банки,магазини,различни заведения, търговски обекти, в къщи, като рекламно фолио и много други. Неговата универсалност позволява то да бъде използвано навсякъде.

Декоративното фолио за прозорци има дългогодишна гаранция и е устойчиво на надраскване.То не се нуждае от допълнителна поддръжка, а неговото почистване е много лесно.

 

Leave A Comment