• tel: 0896 328 408 | mail: office@brandvisionbg.com

Blog Single

29 мар.

Външна реклама брандиране

Необходима ви е външна реклама брандиране на магазин,офис,автомобил или търговски обект попаднали сте на точното място.Ние от Рекламна агенция Бранд Вижън имаме дългогодишен опит във външна реклама брандиране.Вариантите за брандиране са много в зависимост от дизайна,основата за монтаж,разположение,видове материали и т.н.

Брандиране на витрини

Витрините основно се брандират с няколко вида пвц фолио надписи от цветно фолио,като могат да се изработят декоративни елементи и др. Друг вид пвц фолио е перфо фолио при него визията е напечатана и се вижда отвън навътре спрямо витрините а отвътре навън видимостта е неограничена.Третия вид фолио за витрини е плътно пвц фолио с напечатана визия при този вариант може да се постави прозрачен ламинат,който удължава трайността на печата.

Брандиране с винил

Друг вид външна реклама е брандиране с винил,често използван вариант понеже не се влияе от температурни промени използва се при светещи и несветещи табели,билбордове,самостоятелно монтиран върху стени,рамки и т.н.

Рекламни надписи също са често използван вариант за външна реклама могат да бъдат изработени от пвц фолио или светещи и несветещи обемни букви.Както виждате вариантите са много ако имате нужда от външна реклама брандиране свържете се с нас и ние ще ви предложим максимално добър вариант на достъпна цена с качествени материали.

Related Posts

Leave A Comment