БРАНДИРАНЕ НА ВИТРИНИ В СОФИЯ И СТРАНАТА

pechat_montaj_perfo_folio_studio_krasota
Брандиране на витрини София

Това е качествена услуга предлагана от рекламна агенция Бранд Вижън. Брандиране срещано още, като облепяне е един от най-евтините и ефективни начини за реклама. Чрез Вашата стъклена витрина показвате Вашия бизнес на повече бъдещи клиенти, с уникална визия, Вашата търговска марка става популярна сред повече хора, това е предпоставка за разрастване на Вашият бизнес, и увеличаване на печалбата.

Избор на технология за брандиране на витрини

brandirane_vitrina_ploterno_rqzano_folio_sofiq
Брандиране витрина, надпис, графика

 Много е важно какъв вид фолио ще се използва, за реклама на Вашата витрина. Това зависи от предпочитанията Ви, ако искате да влиза светлина, вариантите са два. Широкоформатен печат на перфо фолио, при него отвън се вижда отпечатаното изображение, а отвътре навън виждате нормално.  Втория вариант е надписи и графики от плотерно рязано едноцветно фолио. Друг качествен вариант е плътно с печат, като има възможност, която препоръчваме, е да се сложи ламинат на фолиото. Ламината защитава печата от механични увреждания и удължава срока му на годност. При този вариант обаче не влиза светлина в помещението.

shirokoformaten_pechat_folio_vinil_sofia
Широкоформатен печат

Качеството на печата е също от голямо значение, ние предлагаме висококачествен широкоформатен печат на плътно и перфо фолио, с висока резолюция 1200dpi или 1440dpi фотографско качество. Благодарение на това Вие получавате качествен продукт, с ярки и наситени цветове, който Ви откроява от Вашите конкуренти.

Монтаж на пвц фолио, основна част от брандирането

За всички наши продукти предлагаме професионален монтаж,  което е гаранция за една дългосрочна инвестиция.

Брандирането на Вашата витрина на магазин, офис, хотел, ресторант, аптека е предпоставка за увеличаване на продажбите, и успех на вашият бизнес. Наши проекти за брандиране(облепяне) можете да видите ТУК и ТУК.

Свържете се с нас:
tel:0896 328 408 
email:office@brandvisionbg.com 
www.brandvisionbg.com

 

Shares
Call Now Button